Topp50.se » Lägg till länk
Regler / villkor för inskickade länkar:
  • Alla länkar granskas och bedöms av oss och kan nekas av vilka skäl som helst. Vi förbehåller oss också rätten att ändra beskrivningstext eller radera länkar utan skäl eller förvarning.
  • Lägg din länk i den kategori som passar bäst. Lägg endast din länk i en huvudkategori ifall det inte finns någon annan kategori som passar. Ju bättre du passar din sida i en kategori, ju större chans att den godkänns.
  • Skriv en så bra beskrivning som möjligt. Använd inte bara stora bokstäver eller annat som stör.
  • Länkfarmar, spam, sidor med skadligt innehåll (virus etc), redirects och liknande sidor är inte tillåtna.
  • Din sida får inte innehålla olagligt, rasistiskt eller kränkande innehåll av något slag.
  • Sidor med vuxenrelaterat innehåll måste alltid läggas i kategorin som heter Vuxenrelaterat 18plus, utan undantag.
  • Varje webmaster är ansvarig för innehållet på sin sida. Vi endast tillhandahåller länkar.
  • Ifall du väljer att betala för en exklusiv länk betalas en engångskostnad. Denna återbetalas aldrig (givetvis med undantag ifall din länk inte blir godkänd, då får du tillbaka pengarna igen).
Alternativ för länkar:
Exklusiv länk$25
En exklusiv länk är lite extra bra. För det första syns den tydligare och kommer över de vanliga länkarna i sina respektive kategorier. Dessutom slipper man lägga in en tillbakalänk till oss. Vi hanterar också alltid dessa länkar i första hand så din länk blir upplagd direkt. Du betalar ett engångsbelopp på 150 kr via PayPal. Ifall du betalar och din sida inte blir godkänd får du tillbaka pengarna om du väljer en exklusiv länk.
Länk med tillbakalänk - Gratis!
Det är gratis att lägga till en länk med tillbakalänk i länkarkivet. Du måste inte lägga tillbakalänken på samma sida som du vill lägga till i vårt arkiv, men vår länk måste ligga på en webbsida som har lika hög Pagerank som sidan du vill lägga till. Lägg in vår länk på din sida innan du skickar in din länk till oss, annars får du ett felmeddelande. Sidan du länkar från måste gå att nå från din webbsidas första sida via högst två klick.
*Sidans titel:
*Sidans URL:
Om du har ett domännamn som innehåller å, ä, ö bör du använda IDN-varianten av adressen. Du kan konvertera din vanliga adress till IDN på denna sida. Om du inte gör det funkar exempelvis inte thumbnail-bilden av din webbsida.
Beskrivning:
Din beskrivning får innehålla max 300 tecken och ska på ett så bra sätt som möjligt förklara vad din webbsida handlar om och vad som finns på den. En dåligt skriven beskrivning kan leda till att länken inte godkänns.

Tecken kvar:
*Ditt namn / Alias:
*Din mailadress:
*Kategori:
URL för tillbakalänk:
Detta är adressen till den sida där du lägger tillbakalänken till oss. Ligger länker på en undersida är det alltså den exakta adressen till undersidan. Om du har ett domännamn som innehåller å, ä, ö måste du använda IDN-varianten av adressen. Du kan konvertera din vanliga adress till IDN på denna sida.

Lägg in koden nedan på den URL som du har specificerat i rutan ovanför innan du klickar på "Lägg till din länk". Då valideras din tillbakalänk och allting fungerar som det ska. Lägg in koden precis som den är utan att ändra något.
*Fyll i säkerhetskod:

Den här koden hjälper till att förhindra spam / automatiska registrationer.

Visuell säkerhetskod
OBS! När du har skickat in din länk syns en ruta högst upp på sidan som säger att din länk skickats in korrekt. Kommer den inte upp kan du titta ifall du fyllt i allt ordentligt. Röda felmeddelanden visas i formuläret om något blivit fel.

OBS 2! Har du problem att validera din tillbakalänk? Kontrollera att du har lagt in koden på din sida exakt som den står. Har du gjort allt rätt men det funkar inte ändå kan du skicka ett meddelande med din titel, länk, beskrivning, kategori och URL för tillbakalänk så kan vi kolla på den manuellt istället.